.

3 vanatori ( Bancuri povestiri )

3 vanatori intr-un spital.Unu cu mana in gips, unu cu mana si piciorul in gips si altul complet in gips.Vb. ei ce vb. si incep sa povesteasca cum au ajuns acolo.

Primul: M-am trezit intr-o dimineata , m-am spalat, imbracat,am mancat si am luat o sticla de vodtca si pusca cu mine.Dupa ce maerg si beau sticla de vodca, vad o scorbura intr-un pom...strig:"bai", iese lupu trag in el, nu-l omor, sare si-mi sfasie mana.

Al doilea:-cam asa mi s-a intamplat si mie...m-am trezit, am mancat, m-am imbracat, am luat pusca si sticla de vodca cu mine.maerg ce merg, beau sticla de vodca, si ajung la o pestera.strig:"bai" si iese ursu...trag nu-l omor sare si-mi sfasie mana si piciorul.

Al treilea:-bai si eu m-am trezit am ,mancat, m-am imbracat, am luat pusca si 3 sticle de vodca.merg eu si beau prima sticla.Ajung la un tufis, strig "bai" si iese iepurele, trag il omor, il pun in spate si continuu drumu.Beau a doua stical, ajung la o scorbura.Strig:"bai", iese vulpea, o omor...merg mai departe.Beau si a treia sticla... ajung la o pestera. Strig: "bai"... nimic,iar strig, nimik, si tot strig, tot strig, pana la urma mqa calca trenu:)


Banc trimis de valy - Banc afisat de 4072 ori

Acorda o nota acestui banc - 3 vanatori

Nota actuala: 5.3/10 (749 note )

Optiuni - 3 vanatori


Trimite prietenilor tai de pe Yahoo Messenger acest banc
Trimite acest banc pe email unui prieten, click aici

Daca vrei sa imparti acest banc cu prietenii copiaza linkul de mai jos si trimite-l mai departe:

Cauta Bancuri

.